Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оплата проїзду і знижки: скоро в Дрогобичі запрацює "Картка дрогобичанина"

Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
1/3
Як повідомили 05 березня Гал-інфо у прес-службі Дрогобицької міської ради, безготівкова оплата за проїзд у громадському транспорті Дрогобича запрацює уже невдовзі.

Це перший етап впровадження в дію ʺКартки дрогобичанинаʺ, першу з яких уже виготовили.

Робоча нарада щодо функціонування ʺКартки дрогобичанинаʺ відбулась у Дрогобицькій міській раді під головуванням міського голови Тараса Кучми у середу, 4 березня.

Під час наради ʺКартку дрогобичанинаʺ протестували, як інструмент для безконтактної оплати за проїзд у громадському транспорті.

Запрацювати Картка має уже в квітні. Для цього у громадському транспорті встановлять термінали для оплати.

Для пенсіонерів та осіб пільгових категорій ʺКартки дрогобичанинаʺ видаватимуть безкоштовно. Для цього потрібно буде звернутися у відділення Ощадбанку, який виступає партнером. Безкоштовно ʺКартки дрогобичанинаʺ можуть отримати і ті, хто обслуговується в Ощадбанку та має банківські карти категорії ʺзарплатнаʺ. Для решти Картку виготовлятимуть, відповідно до тарифів банку.

Зазначимо, що ʺКартка дрогобичанинаʺ функціонує як звичайна банківська карта, але з додатковими функціями.

Вигідною ʺКартка дрогобичанинаʺ буде й для пенсіонерів, адже кожному планують зарахувати 30 безкоштовних проїздів у громадському транспорті на місяць.

Для тих, хто не матиме банківської карти, повинні будуть придбати е-квиток у водія. За безквитковий проїзд – штрафуватимуть.

Над можливістю розраховуватись у громадському транспорті не лише ʺКарткою дрогобичанинаʺ, а й будь-якою іншою банківською карткою ще працюють.

Отримати ʺКартку дрогобичанинаʺ зможуть ті, хто зареєстрований, працює чи навчається у Дрогобичі.

Як зазначив керуючий відділенням Ощадбанку у Дрогобичі Володимир Бараняк, охочі придбати Картку можуть вже звертатися у відділення для її виготовлення.

Загалом плануються, що ʺКартки дрогобичанинаʺ функціонуватимуть не лише для оплати за проїзд, а й діятимуть, як картки на знижку у визначених закладах міста чи на певні групи товарів чи послуг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ