Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Опозиційні депутати Львівщини не голосуватимуть за бюджет, - депутат

Враховуючи, як приймався Державний бюджет України і рішення опозиції по ньому, не думаю, що у Львівській обласній раді опозиційні сили голосуватимуть за обласний бюджет 2014. Про це сьогодні, 17 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив депутат Львівської облради Олександр Ганущин.

«На озброєння буде взято приклад Тернопільської області, котра жила без бюджету більше 8 місяців. У приватних розмовах представники державного фінансового сектору визнають, що такі дії дали і позитивний результат», - заявив депутат.

Що стосується страйку, Ганущин зазначив: «Форми протесту, визначені до прийняття ухвалених у четвер законів, очевидно, підлягають певній корекції. Наміри влади залякати всіх і вся мають отримати гідну відсіч, то ж зараз всі чекають на єдині і остаточні рішення керівництва опозиційних сил, Штабу спротиву та Громадського сектору Майдану. Форма і зміст цього рішення і визначатимуть подальшу поведінку в радах та такі форми як страйк. Успіх можливий лише в належній горизонтальній та вертикальній організації».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ