Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозицію закликали назвати єдиного лідера супротиву. Фото

Учасникам протестного руху – Автомайдану та Євромайдун –потрібен єдиний лідер супротиву, який візьме на себе відповідальність і поведе мітингувальників до перемоги. Про це виступаючи на Народному віче на Майдані Незалежності заявив організатор Автомайдану Дмитро Булатов.

Звертаючись до лідерів опозиції, він заявив: " Це вже не танці а площі, а громадський спротив. У нас більше немає часу, поки ви домовитеся про розподіл посад. У нас сьогодні останній шанс захистити себе, нам потрібен лідер супротиву, який візьме на себе відповідальність".

"Раніше Автомайдан закликав опозицію визначитися із єдиним кандидатом. Тепер це вже неактуально – вже зрозуміло, що ніяких чесних виборів через рік не буде і у 2015-му призначать того самого зека", - зазначив Булатов.

"Тож ми просимо вас назвати ім'я єдиного лідера супротиву", - заявив він.

Учасники Євромайдану на площі перед сценою підтримали його звернення, скандуючи "Лідера!".

На восьме Народне віче, яке зібралося о 12:00 на Майдані Незалежності на знак протесту проти режиму диктатури, зібралося близько пів мільйона українців.

На початку заходу духовенство провело молитву. На сцені Майдану - лідери опозиції, представники громадськості та активісти Автомайдану. 

Фото Олександра Аронця
Фото Олександра Аронця
Фото прес-служби ВО Свобода
Фото прес-служби ВО Свобода
Фото прес-служби ВО Свобода

Фото прес-служби ВО Свобода

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ