Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Організоване священиком на Львівщині перекриття дороги відбулось під контролем поліції

Отець Роман Гром, один із організаторів акції протесту у селі Лопушанка-Хомина на Старосамбірщині, подякував поліцейським за фаховість. Про це йдеться у матеріалі журналістки Наталії Павлишин, оприлюдненому у виданні «Львівська Мануфактура Новин», передає прес-служба Національної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, 2 жовтня близько 9.40 у селі Лопушанка-Хомина Старосамбірського району, близько сорока місцевих мешканців з плакатами перекрили рух транспорту на автодорозі «Львів-Ужгород», вимагаючи розпочати капітальний ремонт автодороги «Стрілки-Мшанець». Протестувальники ходили пішохідним переходом протягом 20-25 хвилин, після чого 10-15 хвилин пропускали автомобілі, які скупчились у місці проведення акції.

Охорону публічного порядку під час заходу забезпечували працівники Старосамбірського відділення поліції. На місці події працювали, зокрема, слідчо-оперативна група та працівники групи реагування патрульної поліції.

«Особливо хочу подякувати правоохоронцям – за те, що вони поставились із розумінням. За час акції не виникло жодного конфлікту з поліцейськими. Правоохоронці проводили наради з мітингувальниками, визначали час пропуску автівок, щоб не утворювались довгі черги. Ця акція продемонструвала: якщо все організовано правильно, в межах закону, то поліція дійсно з народом», - йдеться у матеріалі журналістки Наталії Павлишин, оприлюдненому у виданні «Львівська Мануфактура Новин».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ