Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оргкомітет Майдану Львівщини розпочне формувати загони самооборони

Оргкомітет Майдану Львівщини, завдяки підтримці Комітету підприємців, з 18 січня відновив повноцінну щоденну відправку активістів до Києва. Попередній запис людей та відправка здійснюється з «Віденської кав’ярні» (проспект Свободи, 12).

Телефони: (096) 8125626, (066) 5405194, (093) 7488731

Тільки зі Львова 20 січня було відправлено понад 500 осіб та понад 300 очікували своєї черги. Відправка здійснюється в координації з районами області, щоби сформувати колони та спільно просуватися на Київ.

Оргкомітет Майдану Львівщини прийняв рішення розпочати формування загонів Самооборони Майдану. Низовим осередком визначено село (селище). В координації із Територіальною радою Майдану та студентськими структурами сотні будуть сформовані у кожному районі. Відповідальним за напрямок призначено Валерія Веремчука.

Оргкомітет Майдану Львівщини продовжує пікетування точок дислокації «Беркуту» та внутрішніх військ у м. Львові. Визначені відповідальні за усі дільниці імовірних спроб «проривів».

Оргкомітет Майдану Львівщини висловлює глибоку вдячність активістам, які минулу ніч і день проявили свою громадянську позицію, не дали можливість частинам покинути місце дислокації і звертається до усіх небайдужих львів’ян з проханням продовжити пікетування і наступної ночі, а також підтримати пікетувальників гарячим чаєм.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ