Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Орися Дем'янюк здобула "золото" на командному чемпіонаті України з легкої атлетики

29 січня в Сумах стартував Командний чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні. В перший змагальний день львівські легкоатлети вибороли 5 медалей: золоту, дві срібні і дві бронзові.
Орися Дем'янюк і Уляна Рачинська, фото - пресслужба НОК

Про це інформує пресслужба Відділення НОК України у Львівській області.

Єдине "золото" для Львівщини здобула Орися Дем'янюк (команда - ЛШВСМ, тренери - В. Тарнакін, О. Тарнакіна, В. Єретик), яка з результатом 4:29.68 виграла забіг на 1500 м серед жінок. Менш як на дві секунд ивідстала від досвідченої спортсменки юна Уляна Рачинська (команда - КЗ "ДЮСШ ім. О. Дем'янюка", тренери - В. Тарнакін, В. Дітлашок, В. Єретик) - 4:31.66. Це дало змогу Уляні стати бронзовою призеркою чемпіонату.

В бігу на 2000 м з/п львівські легкоатлети вибороли "срібло", як серед чоловіків (Роман Ростикус - 5:43.89, командна - ЛШВСМ, тренери - В. Тарнакін, О. Тарнакіна, М. Гаєвський), так і серед жінок (Вікторія Дуткевич - 6:57.11, команда - ЛШВСМ, тренери - В. Тарнакін, Я. Свищ, В. Єретик).

Ще одну бронзову нагороду виграла Ірина Коваль (спортивна ходьба, 5000 м, жінки) - 24:00.82. Вона представляє команду КЗ "ДЮСШ ім. О. Дем'янюка" (тренери - Л. Вільгота, Г. Заїка).

Додамо, що близькими до подіуму були ще декілька легкоатлетів з Львівщини. Максим Андрухів і Марія Алєйнікова стали четвертими, відповідно, в бігу на 60 м з/б і стрибках у висоту, Станіслав Козак - п'ятим у бігу на 2000 з/п, а Анастасія Матвійок - шостою у стрибках у висоту.

Змагання завершаться сьогодні, 30 січня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ