Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Основні складові та харчова цінність молочної суміші Малютка 2

Ідеальним харчуванням для немовлят у перший рік життя вважається грудне молоко. Але у разі нестачі чи відсутності материнського молока педіатри рекомендують годувати малюків молочною сумішшю «Малютка 2», яку можна купити на цьому сайті швидко та вигідно. Дитяче харчування містить пребіотики, нуклеотиди та вітаміни, що забезпечують усі харчові потреби дитини віком від 6 до 12 місяців.

Молочна суміш «Малютка 2» — повноцінне корисне харчування

Одним з нагальних питань для батьків є вибір дитячого харчування, адже від його якості та складу залежить здоров'я малюка. За властивостями та калорійністю суміш «Малютка 2» максимально наближена до грудного молока, тому легко перетравлюється і добре засвоюється. Додатково продукт містить цілий комплекс вітамінів і мікроелементів, що допомагають зміцнити імунітет новонародженого і сприяють правильному розвитку організму.

Виробник врахував усі потреби новонароджених. У складі:

  • Нормалізоване коров'яче молоко без додавання пальмової олії, ГМО-інгредієнтів, консервантів і глютену.
  • Пребіотики та нуклеотиди, що нормалізують кишкову мікрофлору і допомагають уникнути проблем з травленням. Ці компоненти збільшують кількість корисних бактерій у кишківнику, стримують розвиток патогенної мікрофлори, запобігають здуттю та колькам.
  • Вітаміни (A, D, E, K, C, B1, B2, B5, B6 тощо) — необхідні для гармонійного росту немовлят. Вони покращують обмінні процеси, зміцнюють нервову систему, а також підвищують стійкість організму до вірусів і бактерій.
  • Мінерали (залізо, цинк, натрій, калій, кальцій, фосфор тощо) — дають організму дитини необхідну енергію, прискорюють ріст та інтелектуальний розвиток.

Завдяки збалансованому складу і правильній комбінації компонентів суха молочна суміш Малютка 2 допомагає забезпечити гармонійне зростання вашій дитині.

Як вибрати дитяче харчування: поради досвідчених батьків

Обираючи молочну суміш, важливо враховувати вік дитини. На коробках виробники завжди вказують цифру, що відповідає віковій категорії продукту. Наприклад, «Малютка 2» призначена для малюків від пів року до 12 місяців.

Також важливо враховувати такі моменти:

  • термін придатності та цілісність коробки;
  • вагу пакування — перше знайомство не варто починати з занадто великої пачки, оскільки харчування може не підійти. Оптимальний варіант — 300–350 г.

Зазначимо, що купувати дитячі суміші можна як у супермаркетах, так і через інтернет. Раціональне рішення для батьків, що обмежені в часі, — зробити замовлення дитячої суміші Малютка 2 в інтернет-магазині Pampik. На сайті можна придбати не тільки молочну суміш, але й каші та пюре для першого прикорму, гігієнічні засоби, іграшки тощо.

Як зрозуміти, що молочна суміш не підходить малюкові

Навіть якщо батьки відповідально підійшли до вибору, харчування може не підійти дитині. Таке трапляється через індивідуальні особливості організму. Якщо після годування дитина стає надмірно неспокійною, з'явилася блювота або діарея, обов'язково проконсультуйтеся з педіатром. Лікар допоможе скоригувати харчування малюка з огляду на його стан.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ