Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Основною причиною отруєнь чадним газом є самовільне встановлення газових приладів – Євген Басан

Основною причиною отруєння мешканців чадним газом є самовільне встановлення чи заміна газових приладів у будинках – про це сьогодні, 31 січня, під час „круглого столу” на тему „Проблема зростання кількості отруєнь чадним газом у Львові” сказав начальник відділу захисту населення і територій управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Євген Басан.
 За його словами, ще однією з причин потрапляння чадного газу у житлові приміщення є погано встановлена вентиляція.
Як зазначив головний інженер ВАТ «Львівгаз» Роман Чайковський, причиною зростання кількості отруєнь чадним газом є також невміння користуватися газовими приладами. Як один із способів убезпечити населення Роман Чайковський пропонує проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу – зокрема, розповсюджувати брошури із правилами користування газовими приладами.
Участь у «круглому столі» взяли начальник відділу захисту населення і територій управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Євген Басан, головний інженер ВАТ «Львівгаз» Роман Чайковський, начальник управління житлово-комунального господарства ЛМР Іван Квик, головний лікар Львівської станції швидкої медичної допомоги Наталія Поважук та ін.
Нагадаємо, що у 2006 році внаслідок отруєння чадним газом у Львові загинуло 85 осіб, а з початку 2007 року – 17. У Львові пічне опалення мають 7246 будинків, індивідуальне – 476.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ