Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Основним нашим завданням є захист громадян, - Валерій Середа

Сьогодні, 4 липня, у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.
Очільник поліції Львівщини Валерій Середа.

З професійним святом поліцейських Львівщини привітали начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа, т.в.о. голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський, т.в.о. голови Львівської обласної ради Андрій Білоус, заступник міського голови Львова Сергій Бабак та інші гості.

Урочистості розпочались спільним виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання, якою присутні вшанували пам'ять правоохоронців Львівщини, загиблих під час виконання службових обов’язків, а також під час бойових дій на сході нашої держави.

«Сьогодні ми святкуємо четверту річницю створення Національної поліції України. За ці роки змінилась сама філософія діяльності поліції. Основним нашим завданням є захист громадян – не звітувати про розкриття злочинів, а зробити все, щоб їх не було. Цей шлях дуже складний і нам довелось починати роботу у непростих умовах – наші колеги з перших днів стали на захист громадян від зовнішнього агресора, у той час як інші, незважаючи на труднощі, на зміни в законодавстві, зуміли протистояти криміналітету тут - на Львівщині. Для успішної роботи ми повинні мати витримку і бути професіоналами, а оскільки Львів входить у десятку найбезпечніших міст України – я вважаю, що це є частково і нашою заслугою. Хочу побажати усім вам та вашим родинам у першу чергу Господнього захисту, здоров’я та терпіння. Дякую усім за вашу роботу. Слава Україні», - звернувся до колег-правоохоронців Валерій Середа.

Очільник поліції Львівщини, а також представники органів влади та місцевого самоврядування вручили кращим працівникам поліції Львівщини почесні грамоти, подяки та відзнаки за бездоганну службу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ