Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Особливості цьогорічного прийому призовників

Як інформує 14 липня прес-служба Держприкордонслужби, у Державну прикордонну службу України вже прибуло близько 8 сотень військовослужбовців строкової служби в рамках призивної кампанії "Весна - 2020".
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба

Строковики, які прибули у навчальні центри відомства, наразі проходять підготовку. Усього лави Держприкордонслужби мають поповнити 1300 строковиків цього призову. Призовна кампанія через карантинні заходи значно затягнулась. З цієї ж причини вона має певні особливості.

Молоде поповнення отримує речове майно, спорядження, а також засоби індивідуального захисту. У госпіталі юнаки проходять медичний огляд, де за допомогою ІФА-тестів їх перевіряють на наявність антитіл до коронавірусної інфекції. 

Невід’ємною частиною роботи з новобранцями є спілкування та первинне вивчення їх психологами навчальних центрів та прикордонних загонів. Фахівці досліджують індивідуальні особливості військовослужбовців, їх рівень нервово-психічної стійкості та емоційного виснаження. За результатами обстеження психологи надають консультації й рекомендації керівникам підрозділів щодо формування оптимального соціально-психологічного клімату в колективі та здійснення подальшого психологічного супроводу військовослужбовців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ