Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Отруєння дітей в одній із шкіл у Жовкві: поліція розслідує обставини

Правоохоронці встановили, що 17-річний львів’янин, розпилив у приміщенні школи перцевий газ з балончика, внаслідок чого постраждали п’ятеро учениць 6 класу, котрі були поблизу. Зловмиснику загрожу до семи років позбавлення волі. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

У Жовківське відділення поліції 31 січня надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні доставлено п’ятеро учениць однієї із жовківських шкіл віком 11-12 років. Медики поставили їм діагнози «подразнююча дія випарів невідомої речовини на верхні дихальні шляхи».

На місці події працювали слідчо-оперативна  група, працівники ювенальної превенції  та інших служб Жовківського відділення поліції. Правоохоронці встановили, що близько 13.00 у приміщенні школи 17-річний львів’янин, розпилив перцевий газ з балончика, внаслідок чого постраждали п’ятеро учениць, котрі були поблизу.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі. 
Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ