Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оцінка діяльності мера Дніпра підвищилась

Середня оцінка дніпрянами діяльності міського голови Бориса Філатов зросла до 2,97 балів – такі дані щомісячного дослідження «Дніпровський омнібус», проведеного Центром досліджень та комунікацій «Active Group» у лютому 2017 року.

Мешканцям Дніпра пропонувалось оцінити діяльність міського голови за п’ятибальною шкалою, в якій «один» – мінімальна оцінка, а «п’ять» – максимальна.

«П’ятірки» меру поставили 2,3% респондентів, а «четвірки» – 25,3%. Майже половина дніпрян (47,6%) оцінили діяльність їх міського голови на «трійку». «Двійку поставили 16,6%  містян. На думку 7,9% жителів Дніпра, діяльність мера заслуговує «одиниці». 0,3% респондентів не визначились із власними оцінками.

Середньозважена оцінка почала зростати із січня (2,91 бали).

Дослідження відбувалось 12 та 13 лютого у рамках проекту «Дніпровський омнібус». Загалом опитано 1690 респондентів. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,2%.

Довідка.

Проект міських омнібусів компанії «Active Group» розпочався у червні  2015 року. В рамках проекту проводяться регулярні (щомісячні) опитування для декількох замовників із різними завданнями, які спільно його фінансують. В кожному опитуванні є запитання, ініційовані саме компанією «Active Group» з метою їх подальшої публікації для широкого загалу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ