Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Паперові пакети з ручками: особливості і переваги

Зараз пакувальну продукцію виготовляють з найрізноманітніших матеріалів, саме тому ці вироби доступні в широкому різноманітті, та й використовують їх практично всюди – і в магазинах, і в крамницях, і в кав’ярнях з ресторанами тощо.

Останнім часом особливої популярності стали набирати паперові пакети з ручками, позаяк зарекомендували себе з якнайкращого боку і вони є відмінною альтернативою поліетиленовим аналогам.

Серед переваг такої упаковки варто виокремити наступні моменти:

  • Є екологічно чистими та безпечними для довкілля, підлягають повторній переробці;
  • Мають оптимальний показник повітропроникності, відтак всередині завжди панують оптимальні умови для зберігання продуктів харчування та інших речей;
  • Вирізняються належною міцністю та здатність добре тримати первинну форму. А завдяки плоскому днищу є стійкими та не перекидаються, коли їх класти н рівну поверхню;
  • На зовнішній частині крафт-пакетів можна друкувати логотип компанії, контакти та іншу інформацію рекламного характеру, що дозволить досягти високих маркетингових цілей;
  • Доступний чималий вибір розмірів та форм, таким чином можна без клопоту підібрати підхожий варіант.

Крім того, пакети з паперу стійкі до зминання, мають преміальний зовнішній вигляд, відтак, підкреслюватимуть солідність вашої компанії чи бренду.

Де купити паперові пакети вигідно?

Коли у вас виникла потреба у паперових пакетах з ручками, таку покупку можна здійснити на сайті компанії-виробника «ПапірСток» - провідного вітчизняного підприємства, що пропонує паперову пакувальну продукцію європейської якості. Окрім крафт-пакетів, тут пропонують наступні товари:

  • Паперові мішки та стаканчики;
  • Картонні упаковки та конверти;
  • Серветки та форми для випікання;
  • Різноманітні еко-товари, зокрема, біорозкладний посуд.

Співпраця з «ПапірСток» - це найкращий варіант для тих, хто цінує надійні та взаємовигідні партнерські відносини, високу якість товару, відповідальне ставлення виконавця замовлення до взятих на себе зобов’язань.

Крім того, ще одним козирем компанії є оптимальна цінова політика, а тому співпраця з підприємством завжди буде вигідною та продуктивною, особливо, коли йтиметься про гуртову купівлю паперових виробів. До речі, всі ці моменти можна завжди обговорити з працівниками клієнтської підтримки, які завжди готові допомогти, надати професійну консультацію та іншу корисну інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ