Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів проти спрощеної системи оподаткування

«В Україні відбувається наступ на економічні права громадян і перерозподіл власності», – про це під час прес-конференції сказав народний депутат України Микола Катеринчук.
 «Демократичні свободи, які закріплені в Конституції України, нічим не захищені. Тому після цього наступу варто очікувати згортання демократичних процесів в Україні і початок наступу на свободу слова, яка заважатиме займатись перерозподілом власності. Україна прямує до контрольованої демократії на зразок Білорусі, Росії, Казахстану. Ми європейська нація з серйозними демократичними традиціями, і я переконаний, що є багато свідомих громадян, які будуть відстоювати свої права», – сказав Микола Катеринчук.
    «Нами заплановано проведення декількох громадських проектів. Перший із них буде спрямований на захист малого і середнього бізнесу. Адже йде системний наступ на спрощену систему оподаткування. А до 2015 року Партія регіонів ставить собі за мету скасувати будь-які особливі умови для роботи середнього і малого бізнесу», – додав Катеринчук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ