Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів впевнена, що на Львівщині застосовуються адміністративний ресурс та брудні технології

У Львівській обласній організації впевнені, що на Львівщині застосовують брудні технології та адміністративний ресурс – про це йдеться у заяві прес-служби виборчого штабу Львівського обласного відділення Партії регіонів. Подаємо заяву повністю.
„Недоброю традицією в Україні упродовж уже більше десятка років стало тотальне використання провладними силами адміністративного ресурсу та брудних технологій. Ось і зараз, незважаючи на Різдвяні свята, численні паркани і стовпи у Львові обліплені самоклейками наклепницького змісту з написами: «Вони відправили у відставку уряд, який захистив тебе та дав тепло в оселі» і портретами керівників українських політичних сил, представники яких нещодавно проголосували у парламенті за відставку тих урядовців, які, зрадивши українські державні інтереси, уклали злочинно-кабальну газову угоду з Росією.
 Намагання перекладати усе з хворої голови на здорову стало визначальною рисою діяльності теперішньої влади, особливо в останні дні минулого року  і свят, що минають. Складається враження, що це Партія регіонів разом з більшістю інших політичних сил та ще й разом з Росією, а не кілька міністрів укупі з керівниками «Нафтогазу України» та президентом, спродукували сумнозвісний «газават» і усе, що з цим пов’язане. А чого вартують утаємничені протоколи, що є додатком до цієї угоди?
 Зрештою, усе тайне рано чи пізно стане явним і українська громада у скорому часі ще побачить і достойно оцінить те, що вилізе з мішка новорічних урядових «газових дарунків». Так само як із авторством отих листівок-агіток, що їх порозклеювала по місту Невстановлена Служба Невідомої Управи. Утім, не беремося судити із стопроцентною упевненістю, але подібні агітки роздавали днями делегатам конференції міської організації НСНУ. Про це, зокрема, йшлося у публікації «Львівської газети» від 19 січня ц.р.
 Прес-служба виборчого штабу Львівського обласного відділення Партії регіонів висловлює глибоку стурбованість з приводу ескалації політичної напруги у передвиборчій агітації. Особливо, коли негідні прийоми заохочуються владними структурами. Про недопустимість подібних форм і методів йшлося на форумі «За демократичні, чесні і прозорі вибори», який днями провели громадські організації Львова під егідою ЛОВ Партії регіонів.
 Хочемо наголосити, що Львівське обласне відділення Партії регіонів закликає усіх суб’єктів виборчих перегонів, політичні партії та блоки, громадські організації, усіх мешканців Львівщини об’єднатися у відповідальний для України час навколо принципів захисту демократії і правової держави, недопустити проявів брудних політтехнологій і використання адмінресурсу.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ