Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Патрульні відвезли до лікарні львів’янина, який знемагав від болю

Як повідомили 20 липня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, патрульні відвезли чоловіка до лікарні і передали медикам.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

"У мого чоловіка раптово різко погіршився стан здоров'я. Ймовірно, тріснула виразка", — з такими словами до патрульних 4 батальйону звернулася львів'янка.

Подія відбулася на вулиці Стрийський близько 12-ї години 17 липня.

Інспектори Степан Фортуна та Сергій Русиняк негайно посадили 23-річного львів'янина з його дружиною в службовий автомобіль і повезли до медичного закладу на вулиці Миколайчука. До слова, у хворого того ж дня був день народження.

Чоловік усю дорогу знемагав від болю. Патрульні за лічені хвилини за допомогою проблискових маячків, сирени та періодичних звернень через гучномовець довезли його до лікарні.

Поліцейські не залишили жінку сам-на-сам з хворим чоловіком, який не міг вже самотужки пересуватмся. Степан побіг з каталкою, а Сергій тим часом взяв чоловіка попід руки і допоміг зайти до медзакладу.

Хворого поклали на каталку і завезли до кабінету лікаря. Далі ним опікувалися медики. Жінка подякувала за допомогу патрульним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ