Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Павло Табаков запрошує на великий святковий концерт "Різдво для тебе"

Павло Табаков запрошує на великий святковий концерт "Різдво для тебе". І презентує яскравий новорічний кліп "Фабрика Санти" від юних вихованців своєї Творчої школи.
Павло Табаков

Для Павла Табакова Різдвяні концерти – гарна і давня традиція! Прихильники співака із теплом та трепетом згадують його святкові концертні програми «Різдво для двох», «Така зима», «Сніг без пауз». І ось після кількарічної перерви цієї зими, напередодні Старого Нового року – у неділю, 13 січня 2019 року, - Табаков порадує меломанів новим романтичним, душевним та видовищним концертним шоу «Різдво для тебе». Місце зустрічі – Національний драматичний театр ім. М. Заньковецької. Початок концертів – о 17:00 та о 19:30.

«Різдво для тебе» від Павла Табакова об’єднає традиційні та авторські колядки, різдвяні пісні різними мовами, пісенні прем’єри… А ще співак уперше представить публіці уривок зі свого майбутнього Різдвяного мюзиклу для всієї родини «Фабрика Санти». У цій постановці будуть задіяні талановиті вихованці Творчої школи Павла Табакова, яка віднедавна працює у Львові.

А напередодні Нового року маленькі артисти Творчої школи Павла Табакова презентують кліп на пісню «Фабрика Санти» з майбутнього однойменного мюзиклу. Переглянути яскраву святкову прем’єру можна тут:

- Я сам надзвичайно люблю зиму, а особливо період Новорічно-Різдвяних свят, - каже Павло Табаков. – Це найкращий, найсвітліший час у році – час оновлення і час початку! Я хочу, щоб на концертах «Різдво для тебе» ми разом поколядували та помріяли! Щоб зарядилися добром і позитивом на рік наперед! Щоб надихнулися на справи, які робитимуть наш світ кращим!

«Різдво для тебе» від Павла Табакова: спільна коляда, яка здійснює мрії – у святковий вечір перед Старим Новим роком! Львів, Театр ім. М. Заньковецької – неділя, 13 січня 2019 року.

КВИТКИ – у касі Театру, а також онлайн:

https://concert.ua/uk/event/pavlo-tabakov-lviv

https://kasa.in.ua/pavlo-tabakov-lviv

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ