Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перед судом постане класна керівниця львівського шестикласника, який загинув на водоспаді Кам'янка

Перед судом постане вчителька львівської середньої школи №82 Людмилу Гребень за звинуваченням у смерті шестикласника Артема Прадєда-Янчака, який 2 червня трагічно загинув на водоспаді Кам’янка під час шкільної екскурсії.
Фото ДСНС

Відповідна інформація розміщена в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

45-річну вчительку, яка була класною керівницею 6-В класу, де вчився загиблий, а також викладала у цій школі музику, судитимуть 23 вересня за ст. 137 ч. 2 ККУ (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей). Варто зауважити, що санкція цієї статті передбачає ув’язнення терміном від трьох до п’яти років.

Варто зазначити, що відразу після смерті хлопця жінку госпіталізували з серцевим нападом.

Натомість на самому водоспаді після трагедії вжили захисних заходів. Зокрема обгородили верхню частину водоспаду сіткою, а в нижній частині замінили загородження з дерев’яного на металеве. Також зробили додатковий загороджений оглядовий майданчик.

Нагадаємо, як писало раніше Гал-інфо, 2 червня під час екскурсії до водоспаду Кам'янка загинув учень 6 класу однієї з львівських шкіл Артем Прадєд-Янчак. Під час спроби зробити селфі хлопець послизнувся на камінні і впав у водоспад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ