Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Переможців „Срібної підкови” нагороджуватимуть художніми вітражами

Майже сто конкурсантів V-го Всеукраїнського фестивалю авторської пісні та співаної поезії „Срібна підкова” приїдуть на вихідні, 27-28 жовтня, на фінал до Львова за результатами чотирьох проведених відбірних турів (Київ, Запоріжжя, Тернопіль, Івано-Франківськ). Також будуть гості та журі фестивалю. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив директор фестивалю „Срібна підкова” Андрій Кирчів.
Фестиваль „Срібна Підкова” планує регулярно проводити благодійні концерти за участю провідних виконавців авторської пісні та переможців Фестивалю. Як розповів Андрій Кирчів, щонайменше дві такі акції заплановано провести ще до кінця цього року: участь у спільному українсько-польському проекті до Європейського тижня аутизму на початку грудня та концерт патріотичної авторської пісні для викладацького складу і слухачів Академії Збройних Сил України.
Для лауреатів, призерів та членів журі спеціально виготовлено вітражі із символікою Фестивалю, де на нижній планці буде вигравірувано прізвище здобувача цього цінного подарунка (для призерів, відповідно – зайняте у конкурсі місце), а також футболки із символікою „Срібної Підкови”.
„Ми не даємо гонорарів бардам за виступи на концерті під час фестивалю. „Срібна підкова” – це тусовка, де зустрічаються добрі друзі”, – розповів голова оргкомітету Андрій Саєнко. Він зазначив, що нагороджуватимуть учасників фестивалю гітарами. „Це вже традиція така, що на фестивалі виконавцям дарують гітари, і одержують їх не завжди ті, хто перемагає, а ті музиканти, яким вони потрібні”, – розповів Андрій Саєнко.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ