Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перемишлянське відділення поліції відвідали ліцеїсти

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, діти мали змогу відчути себе захисниками - поміряти бронежилети та потримати в руках спеціальні засоби, які застосовують поліцейські під час несення служби.

Учні Перемишлянського професійного ліцею разом із вчителем дисципліни "Захист Вітчизни" сьогодні, 8 квітня, відвідали Перемишлянське відділення поліції. Спілкування з поліцейськими обіцяло бути цікавим і очікування підтвердилися.

Майбутнім захисникам працівники поліції розповіли про зброю, безпеку під час її використання, а також дозволили поміряти бронежилети та потримати в руках спеціальні засоби.

В процесі спілкування піднімалися й інші актуальні питання, якими цікавиться молодь. Зокрема, поліцейські застерегли ліцеїстів від вживання алкоголю та наркотичних засобів, попередили про відповідальність за вчинення неповнолітніми адміністративних чи кримінальних правопорушень. Правоохоронці також наголосили, що учні завжди можуть звернутися до них за допомогою, проконсультуватися у будь-яких питаннях і, найголовніше, отримати захист.

"Такі зустрічі дають змогу налагодити зв’язок між молоддю та поліцією,  донести до них те, що ми є їхніми друзями та партнерами. Можливо хтось з цих хлопців згодом обере для себе професію правоохоронця і стане нашим колегою", – розповів начальник Перемишлянського відділення поліції підполковник поліції Олександр Прокопчук

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ