Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переваги вейпінгу: варто починати вже зараз?

Формат електронного куріння виник не так давно, на початку 2000-х років, і відтоді розвивається та завойовує дедалі більше прихильників. Сьогодні купити вейп бажають як ті, хто просто хоче спробувати на смак пару зі смаковими добавками, так і ті, хто вважає за краще знизити ймовірність шкоди від нікотину в стандартних сигаретах. Тому варто розібратися, що таке вейп і як він працює.

Тонкощі функціонування електронних сигарет

Прилад представлений компактним і невеликим інгалятором з живленням від акумулятора. Щойно робиться вдих або затискається кнопка живлення — батарея нагріває рідину або пружину з ватою, просоченою рідиною. У результаті утворюється ароматизована пара, яку вдихає користувач. 

Більшість рідин для електронних сигарет містять чотири складові: гліцерин, пропіленгліколь, нікотин та ароматизатори. Останні використовуються як харчові добавки. Популярні фруктові, ягідні, солодкі смаки. Міцність нікотину дозується залежно від уподобань, тому легко можна підібрати той варіант, який підходить саме вам. 

На відміну від звичайних сигарет, тут відсутній процес підпалу тютюну і немає процесу тління. Саме тому горло не отримує сильного та нагрітого удару, відповідно немає і його пошкоджень. 

Переваги вейпа 

Електронні сигарети виділяються безліччю переваг, наприклад:

  • відсутність продуктів горіння, смол і сажі, які накопичуються в легенях і бронхах;
  • немає впливу гарячого диму на верхні дихальні шляхи;
  • приємний запах ароматизаторів;
  • можливість вибрати вейп з нульовим вмістом нікотину. 
 

Подібний формат виявився комфортним для багатьох курців. До того ж він виходить бюджетним, тому електронні сигарети користуються все більшою популярністю. Але варто знати, де можна придбати подібні товари від відомих і надійних компаній. Тому рекомендуємо звернути увагу на інтернет-магазин Vandal Vape.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ