Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перевізники Львівщини проти російськомовного культурного продукту

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/4
Сьогодні, 17 серпня, представники Міжвідомчої робочої групи щодо проведення системної роз’яснювальної роботи про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області спільно з управлінням транспорту та зв’язку Львівської ОВА відвідали з робочим візитом Львівське АТП-14631 та Автовокзал «Північний» (АС-2), - інформує пресслужба ЛОВА.

Зокрема зустрілись з заступницею директора з перевезень Львівського АТП-14631 Оксаною Осєчко.

Під час зустрічі наголосили на важливості дотримання мораторію у громадському транспорті, а також передали інформаційні листівки та наліпки, які вже зовсім скоро розмістять у автобусах та маршрутних таксі на напрямках приміських маршрутів, які обслуговує АТП-14631.

«Ми систематично проводимо з водіями нашого підприємства роз’яснювальну роботу щодо заборони аудіо та відео російською мовою у пасажирському транспорті. Раді долучитись до загальнообласної ініціативи та стати ще одним майданчиком для нагадування мешканцям Львівщини про те, що все російське вбиває!» - наголосила Оксана Осєчко.

Також, відповідні наліпки розмістили на автобусних маршрутах Автовокзалу «Північний» (АС-2).

«На Львівщині ми продовжуємо позбуватись всього російського та старого радянського. росія десятками років впливала на нашу свідомість через культуру, зокрема музику. Тому вкотре наголошуємо, що публічний простір має бути вільний від культурного продукту окупантів. Не виключенням є і громадський транспорт Львівщини. Надалі плануємо провести відповідні рейди і в інших АТП та АС Львівщини», - зазначив директор департаменту комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА Юрій Горун.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ