Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перші підсумки спецпідготовки майбутніх суддів загального набору

1/2
27 вересня 2018 року відбулася зустріч ректора Національної школи суддів України зі слухачами за підсумками першого місяця спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді. Про це повідомили у прес-службі Національної школи суддів України

У режимі відео трансляції  до обговорення долучилися також слухачі й викладачі з Дніпропетровського, Львівського, Одеського, Харківського та Чернівецького регіональних відділень.

Ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук представив результати проведення І блоку програми спеціальної підготовки. Ректор звернув увагу на високий рівень успішності майбутніх суддів в оволодінні професією та резюмував, що це є свідченням як їх високої мотивації, так і викладацької майстерності тренерів.

Начальник відділу підготовки викладачів (тренерів) – радник Національної школи суддів України Ольга Шаповалова презентувала аналіз анкетування слухачів за підсумками проведення І блоку програми спеціальної підготовки. Було відмічено, що майбутні судді  високо оцінили такі складові навчального процесу як активні та жваві дискусії, небайдужість тренерів, розкриття викладачами тем спецпідготовки крізь призму професійного досвіду.

У підсумку зустрічі кандидати на посаду судді мали нагоду обговорити з керівництвом Національної школи суддів України актуальні питання, пов’язані з навчальним процесом, його організацією, а також щодо проходження стажування, яке розпочнеться вже у жовтні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ