Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Першокурсники-рятувальники присягнули на вірність Україні

Сьогодні, у день 75-річчя Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, першокурсники вишу присягнули на вірність українському народові, ставши до лав Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР

Про це інформує Львівська обласна рада. 

На початку заходу присутні вшанували пам'ять про загиблих Героїв хвилиною мовчання.

Перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник наголосив, що у стінах університету виросло не одне покоління рятувальників – професіоналів, що насамперед дбають про Україну.

"Першокурсники, щиро бажаю, щоб гасло "Запобігти! Врятувати! Зберегти!" стало стилем вашого життя. Сили вам і натхнення отримувати знання для порятунку людей. Сьогодні це, як ніколи, важливо!" — додав Євгеній Гірник.

Ректор університету Мирослав Коваль звернувся до майбутніх фахівців галузі безпеки: "Дорогі першокурсники, ми пишаємося вами, адже ви обрали професію рятувальника у такий непростий час. Цим засвідчили, що є гідними громадянами нашої держави. На ваші плечі покладається важлива місія – відбудова і розвиток України".

За вагомий особистий внесок з підготовки висококваліфікованих спеціалістів, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 75-річчя заснування Львівського державного університету безпеки життєдіяльності найкращих викладачів вишу нагородили грамотами Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ