Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник не захотів повторювати помилку Гориня

„Зважаючи на прихід до влади нового керівництва, я міг провести „слабку” політику, повестися, як слабка людина, і зробити те, що колись зробив Микола Горинь в 1997 році, коли він подав у відставку і пішов з посади голови ЛОДА. І таким чином до влади на Львівщині прийшов найстрашніший сектор режиму, який був у Кучми, таке явище як медведчукізм. Тому я, чесно кажучи, відчуваю високу відповідальність перед громадою Львівської області і твердо переконаний, що ми повинні зберігати адміністративні посади там, де це можливо. Оскільки я усвідомлюю, які можуть бути наслідки, коли я би подав у відставку і пішов з посади голови ЛОДА, враховуючи, що до влади прийшов новий прем‘єр-міністр”, – про це сьогодні заявив голова ЛОДА Петро Олійник під час зустрічі в Центрі політичного прогнозування.
„Я не вважаю, що Микола Горинь слабак, я просто вважаю, що він припустився помилки, оскільки здався не під впливом Києва, а потрапив під вплив, під розчарування того, що творилося в обласній раді. Просто Микола Горинь припустився помилки і таким чином відкрив шлюз до приходу медведчукізму”, – додав Петро Олійник.
Водночас він додав, що „безумовно для мене було комфортно працювати з урядом Юлії Тимошенко та урядом Юрія Єханурова, бо по своїй суті, ми завжди пам‘ятаємо те, що відбулося напередодні виборів 2004 року. Зрозуміло, що коли був уряд Тимошенко чи Єханурова не потрібно було їхати до Києва, годинами висиджувати по кабінетах, лобіювати ті, чи інші питання, а достатньо було передзвонити або тому, або іншому прем‘єр-міністру, або віце-прем‘єрам-міністрам і вирішити в режимі он-лайн ті чи інші питання”.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ