Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Порошенко: "Не вірте Путіну. Він розповідає світові казки"

Як інформують в Офіційному представництві Президента України, Петро Порошенко в інтерв’ю провідному німецькому виданню Bild прокоментував російські заяви, що ніби то він хоче проводити політичну кампанію, використовуючи ескалацію ситуації в районі Керченської протоки.

Президент сказав: «Не вірте жодній брехні, яку каже Путін. Це смішно. Чи пам'ятаєте Ви, коли він розповів світу, що в Криму не було російських солдатів? Ви пам'ятаєте, що нібито і на сході України не було російських солдатів? Ви пам'ятаєте отруєння його колишнього шпигуна в Солсбері? Путін розповідає світові казки, і зараз він робить це знову.

Наш флот дотримувався міжнародного права. Ми надали всі докази. Всі бачать, що саме російські солдати напали на наш флот.

Глава держави також в деталях розповів про атаку російських кораблів на українські катери в нейтральних водах Чорного моря та нанесення ураження та захоплення у полон наших моряків і кораблів.

«У нас є всі докази на столі, і всі бачать, що це були російські військові, які напали на наш флот», - сказав Петро Порошенко. При цьому він вкотре наголосив, що український флот дотримується міжнародного права.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ