Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Петро Порошенко розповів про облаштування гуртожитків для вояків

Під час зустрічі з командирами бригад (полків) та їм рівних Збройних Сил, Національної гвардії, Державної прикордонної служби України у Хмельницькій області Президент Петро Порошенко акцентував на питанні забезпечення розміщення військовослужбовців у місцях постійної дислокації підрозділів. Про це повідомляють в Офіційному інтернет-представництві Президента України.

Він зазначив, що донедавна українські воїни мали побутові незручності та нерозвинену інфраструктуру на місцях служби. Нині ситуація вирішується, наголосив він.

«На сьогоднішній день по всій країні, одночасно в багатьох областях, містах, на різних будівельних майданчиках триває реалізація амбітного масштабного проекту, який почався з моєї пропозиції якнайбільш ефективно використати кошти, які були вкрадені попередньою владою, і зусиллями Генеральної прокуратури, правоохоронних органів були повернуті до української скарбниці», - повідомив Глава держави.

Він нагадав, що було вирішено в першу чергу, серед інших напрямків, виділити із зазначених коштів частину на облаштування гуртожитків для вояків.

«Подільськ, Миколаїв, Дачне, Очаків, Броди, Старичі, Мирне, Новоград-Волинський, Конотоп, Гончарівське, Бердичів, Кременчук, Житомир, Десна, полігон «Широкий лан» та багато-багато інших місць... Одночасно розпочато будівництво 184 гуртожитків для 23 тисяч українських військовослужбовців-контрактників», - констатував Президент.

«В українській армії такої масштабної житлової програми ще ніхто ніколи не реалізовував. Але це не повинно нас лякати, бо, як кажуть - дорогу подолає той, хто йде. І здача більшості об’єктів має відбутися цьогоріч і вже, я сподіваюся за тиждень, ми поїдемо перевіряти здачу вже перших об’єктів. Робота розписана по днях», - наголосив Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ