Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час концерту "Різдвяні фантазії" зібрано понад 9 тис. грн благодійних внесків

Під час концерту "Різдвяні фантазії" у театрі ім. М. Заньковецької 9 січня 2019 року було зібрано 8 931,00 грн та 10 євро на лікування Львівського студента Ігора Гуля.

Ігору Васильовичу Гулю, 1993 р.н. ,який закінчує університет "Львівська політехніка" з дуже хорошими результатами і запрошенням залишатися в аспірантурі був поставлений діагноз "гострий мієлобластний лейкоз". Хлопець хворіє з травня 2016 року.  Діагноз був поставлений у 5-тій міській комунальній лікарні (гематологічне відділення) лікарем Карольом Юрієм Степановичем. 

В Польщі у м. Вроцлав у Нижньосілезькому Центрі Трансплантації Клітин з Національним Банком Донорів Кісткового Мозку професор Анджейом Ланге зробив Ігору пересадку кісткового мозку від сестри. Перед операцією було зроблено кілька курсів агресивної хіміотерапії, що значною мірою вплинуло на функціонування всіх органів. На теперішній час хлопець має важкі наслідки такого лікування: ураження печінки, легень (плеврит, пневмоцистна пневмонія), лейкемоїдна інфільтрація кісткового мозку великогомілкової та частково малогомілкової кісток, з поширенням параоссально та інфільтрацією м’язів гомілки (відмирання кісткової тканини).

Щодня Ігор приймає безліч ліків для відновлення організму та проходить довготривалу антибіотикотерапію, щоб вилікувати легеню. Що робити з кісткою ноги наразі лікарі ще нічого не кажуть, так як проблема виявилась минулого тижня. Львівські лікарі наполягають на лікуванні в тій клініці, де була зроблена пересадка кісткового мозку. На сьогоднішній день заборгованість перед клінікою у Вроцлаві складає близько 5000 у.о. Проте лікарі заявили, що вони готові лікувати в кредит. Необхідна процедура просвітлення лімфоцитів (6 процедур кожні два тижні) для відновлення функції легень, вартість якої складає близько 39 тис. злотих (288 600,00 грн).

Якщо вам не байдужа доля Ігора, ви можете виразити свою підтримку по наступним реквізитам:

Гуль Любов Дмитрівна
(093) 2526767
Гуль Василь Степанович
(063) 3089864
Карта ПРИВАТБАНКУ
5168 7573 0552 7410 (Гуль Любов Дмитрівна)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ