Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час перевірки львівського громадського транспорту майже сотня була без масок

За п’ятницю моніторингові групи перевірили 394 транспортних засоби. Про це сьогодні, 30 червня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.
фото лмр

У Львові триває карантин. З огляду на зростання кількості інфікованих створені мобільні групи, які перевіряють дотримання карантинних заходів у місті. Зокрема, за участю представників патрульної поліції, Укртрансбезпеки і управління транспорту ЛМР та моніторингових груп ЛКП «Львівелектротранс» проводиться перевірка дотримання карантинних обмежень у громадському транспорті.

Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, 26 червня, в п’ятницю, було обстежено 394 транспортних засоби — 218 автобусів та 176 одиниць електротранспорту (трамваї і тролейбуси).

Під час перевірки було зафіксовано 352 стоячих пасажири, 98 пасажирів без масок і 8 водіїв без масок.

Нагадаємо, при перевезенні стоячих пасажирів, відсутності засобів індивідуального захисту як у пасажирів так у водія поліція складає акт про вчинення адміністративного правопорушення, що може загрожувати штрафом в розмірі від 17 до 34 тис грн для водія, і від 34 до 170 тис грн для перевізника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ