Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Під час пожежі у Львові загинув чоловік, а жінка отруїлась продуктами горіння

У Львові внаслідок пожежі у квартирі загинув чоловік та жінка отруїлась продуктами горіння. Про це повідомили 1 травня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото ДСНС

30 квітня о 22:44 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Ференца Ліста. Пожежа виникла у квартирі на третьому поверсі чотириповерхового житлового будинку. До місця виклику виїхали рятувальники 1-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон квартири вибивався дим. О 23:00 вогнеборці локалізували пожежу, та о 23:01 ліквідували загоряння речей домашнього вжитку на площі 2 кв.м. Внаслідок пожежі отримав опіки руки та голови II ступеня чоловік 1960 року народження (син власниці), якого в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню м. Львова (де він помер), та отруїлася продуктами горіння власниця квартири – жінка 1935 року народження, яку в легкому ступені важкості госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню м. Львова.

До ліквідації пожежі залучалось 7 чоловіки особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у львівській квартирі чадним газом отруїлось п’ятеро осіб, серед них двоє дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ