Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Під час відпустки Петро Олійник залишатиметься керівником області годину-дві на день

Петро Олійник, навіть перебуваючи у відпустці, не покине керівництво областю і щодня на годину-дві приходитиме на роботу, — повідомив «Гал-info» голова Львівської ОДА Петро Олійник. За словами Олійника, він вже написав заяву на ім’я Президента з проханням надати йому відпустку і з наступного понеділка — 23 січня – сподівається відійти на час виборчої кампанії від керівництва областю.
«Я вважаю, що область не втратить, якщо я на час виборчої кампанії я доручу керівництво облдержадміністрацією Мирославові Сенику, адже в нього є колосальний досвід роботи і, переконаний, що Мирослав Петрович чудово впорається з обов’язками голови Львівської ОДА. До того ж ми домовилися, що я приходитиму щодня на годину чи на дві на роботу і ми будемо обговорювати нагальні питання», — зазначив Петро Олійник.
Як заявив голова облдержадміністрації, Мирослав Сеник взагалі не займатиметься передвиборною кампанією Блоку Ющенка „Наша Україна”.
«Сеник має право агітувати за нашу політичну силу лише в неділю і тільки на власному автомобілі», — додав Петро Олійник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ