Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Під "чистку" нового президента УЄФА підпадає і Григорій Суркіс

Після обрання президентом УЄФА словенця Александера Чеферініна організацію очікує тотальна "чистка" в керівному апараті. Про це повідомляють джерела Чемпіона.

Новообраний очільник УЄФА планує очистити організацію від людей, які працювали з Мішелем Платіні, якому довелося піти зі своєї посади через звинувачення в корупції.

Одним із перших підпаде під футбольну люстрацію віце-президент УЄФА Григорій Суркіс. Чеферіні має особисті претензії до Суркіса через останні вибори президента УЄФА.

Чемпіон вже писав, що Григорій Сурікс на нещодавніх виборах президента УЄФА у відкриту підтримував конкурентів словенця, спочатку іспанця Анхеля Марія Вільяра, а потім Міхаеля ван Прага.

Окрім того, нового очільника УЄФА бентежить той факт, що Григорій Сурікс був довіреною людиною і екс-президента ФІФА Зеппа Блаттера, що також пішов зі своєї посади через звинувачення в корупції.

За словами джерела, Чеферіні бажає майже повністю змінити склад Виконкому УЄФА. У той же час зробити це буде не так і просто. Віце-президенти УЄФА та Виконком організації мають повноваження до 2019 року. Хоча в команді словенця хочуть очистки від старої команди Платіні вже найближчим часом.

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ