Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Під Києвом горить Інститут скловолокна. Фото

1/3
На Київщині в місті Буча сталася масштабна пожежа на території "Інституту скловолокна". Горить склад з легкозаймистими речовинами, які використовувалися для виготовлення лакофарбових матеріалів. Про це у вівторок повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України у Київській області.

25 серпня о 14:09 до чергового диспетчера пожежно-рятувальної служби м. Буча надійшла інформація про пожежу на території науково-дослідного інституту «Склопластики і волокна», розташованого за адресою: м. Буча, вул. Тарасівська.

По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що на території інституту сталося загорання легкозаймистих речовин, а саме розчинники та бензин, які використовувалися для виготовлення лакофарбових матеріалів. Попередньо  загальна ємкість ЛЗР складає до 250 м3. Загиблих та потерпілих не виявлено. Причина пожежі наразі  встановлюється.

Завдяки вжитим заходам припинено поширення вогню на поруч розташовані споруди. О 17 год. 11 хв. пожежу локалізовано. Продовжуються роботи по ліквідації наслідків пожежі.

На місці пожежі працює оперативна група на чолі із Першим заступником начальника Головного управління Петром Кісільовим, 84 чоловіка особового складу та 19 одиниць техніки.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ