Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Під Києвом ліквідували підпільну нарколабораторію

1/3
Правоохоронці ліквідували підпільну лабораторію з виготовлення «амфетаміну», яку обладнав у своєму будинку 41-річний житель с. Ясногородка Вишгородського району.

В помешканні зловмисника поліція виявила та вилучила лабораторне обладнання, прекурсори та хімічні реактиви, 300 грамів готового «амфетаміну» та 1 кілограм наркозілля «канабісу», а також пістолет з набоями та дві гранати «Ф-1» із запалами.

Очільник поліції Київщини Дмитро Ценов повідомив, що задокументували злочинну діяльність чергового наркоділка оперативники Управління протидії наркозлочинності поліції Київщини спільно з працівниками Головного слідчого управління.

Під час санкціонованого обшуку у його будинку виявили та вилучили велику кількість лабораторного обладнання, прекурсори та хімічні реактиви, 300 грамів готового «амфетаміну» та 1 кілограм наркозілля «канабісу», а також пістолет з набоями та дві гранати «Ф-1» із запалами.

Також на території домоволодіння зловмисника поліцейські затримали 28-річного молодика, у якого виявили 10 грамів канабісу.

На даний час підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Відкрито кримінальні провадження за ст. 309, ст. 313 та ст. 263 Кримінального кодексу України. Триває комплекс слідчих дій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ