Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під завалами будинку у Дрогобичі можуть перебувати ще 5 осіб, - Коротинський

Петро Коротинський під час брифінгу щодо ситуації у м. Дрогобич Львівської області
Петро Коротинський під час брифінгу щодо ситуації у м. Дрогобич Львівської області
Анатолій Серединський  під час брифінгу щодо ситуації у м. Дрогобич Львівської області
Анатолій Серединський під час брифінгу щодо ситуації у м. Дрогобич Львівської області
У ДСНС відбувся брифінг щодо ситуації з обвалом будинку у Дрогобичі
У ДСНС відбувся брифінг щодо ситуації з обвалом будинку у Дрогобичі
1/3
28 серпня у Державній службі України з надзвичайних ситуацій відбувся брифінг заступника директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Петра Коротинського та заступника директора Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Анатолія Серединського.

Обговорювали ситуацію у м. Дрогобич Львівської області, де вночі 28 серпня сталося руйнування під’їзду у чотириповерховому житловому будинку. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ДСНС Львівщини.

“Пошуково-рятувальні роботи проводяться безперервно і будуть здійснюватися до остаточного виявлення осіб, доля яких залишається невідомою”, - ДСНС

Заступник директора Департаменту реагування на НС Петро Коротинський проінформував про заходи, які вживаються ДСНС для ліквідації наслідків події.

“Наразі усіх мешканців виведено з будинку, їм надається психологічна допомога та вирішується питання щодо розселення. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено близько 450 чоловік та 65 од. техніки, з них від ДСНС — 184 рятувальники, 3 кінологічні розрахунки та 27 од. техніки”, - повідомив він.

Петро Коротинський також додав, що вночі на місце події прибули рятувальники Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС, які проводять роботи підвищеної складності та 2 кінологічні розрахунки.

“За оперативними даними, під завалами можуть перебувати ще 5-ро людей. Пошуково-рятувальні роботи проводяться безперервно і будуть здійснюватися до остаточного виявлення осіб, доля яких залишається невідомою”, - підкреслив він.

Обвал будинку у Дрогобичі не пов’язаний з вибухом газу

У свою чергу, заступник директора Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Анатолій Серединський зазначив, що на місці події перебувають понад 200 правоохоронців — підрозділи Нацполіції та Національної гвардії України. Проводяться слідчі дії та здійснюється охорона місця події.
На місці організовано роботу гарячої лінії (03244) 2-13-27.

Нагадаємо, 28 серпня на лінію "101" надійшло повідомлення про обвал будинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ