Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Під завалами в Одесі виявили ще одне тіло

Як інформують у прес-службі ДСНС України, станом на 19 год. 11 грудня, продовжуються заходи щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної із пожежею в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.
Фото: ДСНС

Здійснено роботи по демонтажу аварійної стіни та обрушенню небезпечних конструкцій з використанням крану та підвісної люльки, проводяться роботи по розчищенню (сектор D).

Роботи виконуються у взаємодії з Департаментом архітектури та будівництва Одеської міської ради, Геодезійної служби та інших будівельних організацій міста. 

Психологами ДСНС здійснюється постійна робота щодо надання підтримки родичам загиблих та зниклих осіб.

11 грудня о 18:25 під час розбору завалів виявлено тіло 1 особи.

Постраждало 30 осіб (в лікарнях залишається 8 осіб).

На місці виникнення надзвичайної ситуації: здійснено розбір конструкції верхньої частини будівлі, експертною групою проведено заміри рівнів коливань будівлі та її стійкості, прибрано елементи конструкцій з аркового проходу та забезпечено прохід до внутрішнього двору, встановлено автокран FAUN (з довжиною стріли 65 м), проведено роботи по розчищенню колодязя з шостого по перший поверх сектору А біля арки,  для проведення робіт по розчистці від будівельного сміття місця проведення пошукових робіт на шостому поверсі (сектор В-1) задіяний підйомний кран ТЕРЕКС (60 т.). Проведено роботи на першому поверсі сектора А-1
в напрямку сектора А-3 по встановленню підпірних балок під другий поверх. Обстежено усі підвальні приміщення, з яких відкачано близько  400 м куб. води.
Перекрито газопостачання у житловому будинку по вул. Троїцькій, 23 та відселено мешканців 15 квартир даного будинку. 

Довідково:

Інформація про пожежу в будівлі коледжу економіки та права надійшла до Головного управління ДСНС України в Одеській області о 10 год. 12 хв., 4 грудня.

Пожежа в одеському коледжі: загинула 17-річна студентка

Основні зусилля зосереджено на рятування людей з будівлі (за оперативною інформацією перебувало понад 400 осіб), захисті шляхів евакуації та гасінні пожежі.

Пожежа в одеському коледжі: рятувальники шукають людей та розбирають завали

Одночасно проводилось рятування людей відрізаних вогнем та димом від виходів за допомогою пожежних драбин і автопідіймачів та евакуація по внутрішніх сходових клітинах.

На місці пожежі в Одесі знайшли тіло жінки

Підрозділами ДСНС врятовано та евакуйовано 40 осіб (12 чол. виведено по сходових клітинах, 10 чол. виведено ланками ГДЗС та 18 чол. за допомогою драбин і автопідіймачів).

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, майже 4 млн грн виділили для ліквідації пожежі в одеському коледжі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ