Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Підгоріла їжа: у Львові під час пожежі ледь не загинуло двоє людей

Як повідомили 27 серпня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, 27 серпня о 22:58 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в м. Львові на вул. Акд. Лазаренка, 5 виникло підгоряння їжі на плиті в квартирі на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

До місця події було негайно направлено вогнеборців 30-ої та 4-ої державних пожежно-рятувальних частин м.Львова та оперативно-кординаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

На момент прибуття рятувальників з квартири пробивався дим. Як повідомили сусіди, що в квартирі можуть знаходитись люди. Вогнеборці не гаючи часу потрапили в квартиру, де в одній з кімнат виявили непритомного чоловіка, якого не гаючи часу вивели на свіже повітря та передали медикам. Також в квартирі знаходилась жінка, яку на ношах винесли на свіже повітря.

Аби гарантувати безпеку мешканцям будинку, рятувальники евакуювали 15 людей.

Внаслідок підгорання їжі надихались продуктами горіння власниця квартири, 1971 року народження, та чоловік, 1963 року народження, яких в стані середнього ступеню важкості госпіталізовано в Львівську обласну клінічну лікарню.

На місці події працювало 11 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині горіло приміщення, де сушили дрова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ