Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підлітки у Львові погрубували двох дітей

Двоє підлітків у Львові пограбували двох дітей. Подія сталась вчора, 4 травня. Поліція затримала хлопців. Про це Гал-інфо повідомили у Патрульній поліції Львова.

До патрульних надійшов виклик 4 травня о 15 год. 17 хв., про грабіж на вулиці Бойчука.

За інформацією заявниці, вона стала свідком як два на вигляд 16-річні юнаки пограбували двох 13-річних хлопців. Постраждалий, у якого невідомі вирвали з рук поясну сумку, розповів про те, що продав гітару і стражі хлопці спостерігали за цим і побачили, як він поклав гроші в сумку. Юнаки підійшли до нього та друга і почали вимагати сумку.

Хлопці почали втікати і під час цього переховали гроші. Вже біля під‘їзду підлітки наздогнали і вирвали з рук сумку, свідком цього і стала заявниця, яка викликала патрульних. У сумці залишалася лише сувенірна запальничка, привезена із-за кордону.

Інспектори провели опитування на цій та прилеглих вулицях щодо підлітків, які могли б це зробити. Мешканці розповіли, що є два хлопці, які постійно дошкуляють місцевим. Вказали також школу, де навчаються хлопці. Директор навчального закладу розповів, що одного з них вигнали зі школи і вказав місце проживання.

Патрульні об‘їхали район і побачили на вулиці Володимира Великого двох юнаків,які співпадали за описами. В руках у них була сумка постраждалого.

Затримані 1999 р.н. та 2000 р.н. Один з них вже має 9 епізодів за вчинення крадіжок, шахрайств та грабежів. На місці працювали слідчі. Рідні хлопчиків написали заяви.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ