Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підозрілих перевізників деревини затримали львівські патрульні

Ще три випадки ймовірно незаконного перевезення деревини виявили львівські патрульні. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львівщини.

Вчора, 27 серпня, близько 10 години, на автодорозі поблизу села Лапаївка, що у Пустомитівському районі, патрульні зупинили транспортний засіб Ranault Magnum з напівпричіпом, який перевозив очищену деревину, а саме кругляк. Під час перевірки інспектори зясували, що у водія немає документів на вантаж. На місце зупинки викликали слідчих Пустомитівського відділу поліції.

Близько 12 години на автодорозі поблизу села Дубина, Сколівського району, екіпаж патрульних виявив та зупинив автомобіль Урал. У водія також були відсутні документи на перевезення деревини. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Сколівського відділу поліції.

Аналогічна ситуація трапилася і о 16 годині на автодорозі у місті Стрий. Під час перевірки документів у водія транспортного засобу Scania, патрульні виявили відсутність дозволів на перевезення деревини. На місце події викликали слідчих Стрийського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ