Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підозрюваний у вбивстві львів’янина Познякова зізнався у викраденні авто

Дмитро Голуб, затриманий днями за підозрою у вбивстві Тараса Познякова зі Львова та заволодінні його автомобілем, зізнався тільки у викраденні машини.

Як повідомляє “Сегодня”, під час засідання Києво-Святошинського районного суду щодо обрання запобіжного заходу підозрюваний поводився спокійно.

Зі звинуваченнями прокурора у викраденні автомобіля Познякова він погодився, але в скоєнні вбивства не зізнався. Правоохоронці сподіваються, що тіло Познякова незабаром вдасться знайти, а також вийти на слід другого підозрюваного – Луана Кінгісеппа.

Нагадаємо, 4 квітня Тарас Позняков на власному автомобілі Audi A6 виїхав зі Львова до Києва. По дорозі він погодився підвезти двох осіб, які представилися учасниками АТО, проте до міста не доїхав, а зник разом з автомобілем. Нині місцеперебування львів’янина невідоме, а його машину виявили в Києво-Святошинському районі.

Інтерпол оголосив у розшук підозрюваних у викраденні Познякова – 36-річного Дмитра Голуба і 25-річного громадянина Росії Луана Кінгісеппа. Голубу інкримінується умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене групою осіб за попередньою змовою, а також незаконне привласнення автомобіля, Кінгісеппа – те ж саме плюс незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.

Дмитра Голуба правоохоронці затримали 4 серпня, незважаючи на те, що він переховувався під вигаданими іменами і користувався підробленим документом. Оперативники затримали його рано-вранці в квартирі товариша. Для підозрюваного такий візит виявився несподіваним, тому жодного опору він вчинити не встиг. У розшуку Голуб перебував не тільки у справі Познякова, а й за грабіж, скоєний ще 2002 року в Чернівецькій області.

Львівська газета

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ