Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підприємства переробної промисловості на Львівщині поповнили бюджет на 3,7 млрд грн

Понад 3,7 млрд грн податків та зборів до бюджетів на Львівщині сплатили підприємства переробної промисловості. Про це сьогодні, 30 вересня, повідомили в управлінні моніторингу доходів та обліково-звітних систем Головного управління ДПС у Львівській області.

Підприємства переробної промисловості Львівщини до Зведеного бюджету України у січні-серпні 2019 року сплатили 3 725,1 млн. грн., що на 20,0 млн. грн., або на 0,5 відс. більше проти аналогічного періоду 2018 року. Про це повідомили в управлінні моніторингу доходів та обліково-звітних систем Головного управління ДПС у Львівській області.

Питома вага переробної галузі в загальному зборі платежів до Зведеного бюджету України складає 19,9 відсотка.

Найбільшими платниками переробної галузі є ТзОВ "Винниківська тютюнова фабрика", ТОВ "Марвел Iнтернешнл Тобакко Груп", ДП "Львiвський Бронетанковий Завод", ТЗОВ "Електроконтакт Україна", ПАТ "Жидачівський Целюлозно-Паперовий Комбінат", ПрАТ "Львівський Локомотиворемонтний Завод", ТОВ "Яблуневий Дар", ТЗОВ "ВГЦ "Пiрамiда", ТЗОВ "ОДВ-Електрик", ТОВ "КФ "Ярич", ТОВ "Об'єднана Мода України" та ПРАТ "Картонно-Паперова Компанія".

Нагадаємо, що на Львівщині підприємства добувної промисловості сплатили до Бюджету 1,5 тис. млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ