Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підрядник завершує будівництво амбулаторії в с. Семенівка

В с. Семенівка Пустомитівського району на Лвьівщині закінчують будівництво закладу первинної медико-санітарної допомоги.
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує Управління капітального будівництва Львівської ОДА.

"Днями здійснив виїзд на об’єкт у с. Семенівка Пустомитівського району з метою оцінки стану завершення робіт. Працівниками підрядної організації  ТзОВ "Рітек" внутрішні оздоблювальні та зовнішні роботи завершено на 100%. Проводиться благоустрій прилеглої території.

Зазначу, що будівництво об’єкту йде за графіком та щотижнево контролюється провідними інспекторами відділу технагляду. Вже скоро мешканці Пустомитівської громади матимуть змогу отримувати медичні послуги у новій сучасній амбулаторії в с. Семенівка.

Заклад буде обладнаний необхідним медичним обладнанням та меблями.  Нагадаю, що будівництво амбулаторії здійснюється у рамках державної програми "Доступна медицина" за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, та співфінансування з місцевого  бюджету" - розповів начальник управління капітального будівництва Роман Калагурський 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ