Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Політика

Підсумки роботи Координаційного центру при Львівській ОВА за жовтень

Підбили підсумки роботи проєкту «Почуй лікаря», зустрічей з родинами військових, надання гуманітарної допомоги, - інформує Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

За жовтень в офісах координаційного центру надали 3141 послугу – психологічну, юридичну, фінансову та гуманітарну. Зареєструватись на всі послуги, долучитись до партнерства можна за посиланням

Окрім цього, в жовтні відбувся Форум «Люди старшого віку та люди з інвалідністю: потреби, проблеми та можливості у громадах Львівщини». Детальніше тут.

Упродовж місяця, з 21 вересня по 20 жовтня, майже 700 бенефіціарів отримали допомогу від дитячих психологів в межах проєкту, який реалізують у співпраці з дитячим фондом ООН UNICEF Україна та ще кількома партнерами. Детальніше за посиланням.

В межах проєкту «Почуй лікаря» понад 500 учнів стали слухачами лекції про здоров’я у своїй школі. Діти дізнались більше про власні емоції, отримали базові поради, як впоратись зі стресом. Проєкт триває уже третій рік та охопив 12 тисяч учнів закладів освіти Львівщини. Долучитись до команди волонтерів можна за посиланням. Запросити волонтера-медика в навчальний заклад можна тут.

В листопаді відновлюються зустрічі з родинами військовослужбовців, графік зустрічей щопонеділка на сторінці координаційного центру. На таких зустрічах присутні представники різноманітних організацій: Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, юристів та адвокатів, менеджери та психологи районного офісу Координаційного центру, Нацполіції, РТЦК та СП (військкомат), та районного управління Пенсійного Фонду, представники територіальних громад, Офісу підтримки сімей військових у взаємодії з БФ «Українська освітня платформа». 

Цього тижня запланована зустріч з родинами військовослужбовців в Самборі. 10 листопада (п'ятниця) 12:00, сесійна зала Самбірська РВА, зустріч з сім'ями загиблих (всіх 11 громад району).

Завершилось опитування серед осіб похилого віку, людей з інвалідністю та фокус-груп, організованого ГО «Птаха України» спільно з Координаційним центром, «Медико-психологічною допомогою» та представництвом HelpAge International в Україні. Його мета – з’ясувати потреби, що існують в громаді для осіб похилого віку та людей з інвалідністю. У фокус-групах брали участь представники різних соціальних груп населення, в тому числі старші люди, та які мають інвалідність, ВПО, працівники соціального захисту.

Результати представили на форумі «Соціальні послуги підтримки». Форум проходив в межах Комплексної програми охорони психічного здоров’я. Посилання на програму тут.  

Корисні посилання:

  1. Щоб отримати психосоціальні послуги та інші види підтримки - тут.

  2. Стати партнером і долучитись до надання психосоціальної допомоги на Львівщині - за посиланням.

  3. Детальну інформацію про послуги та події можна знайти на сайті та на сторінці Координаційного центру у Facebook.   

  4. З будь-якими питаннями також можна звертатися за контактним e-mail: [email protected]

  5. Гаряча лінія 112

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ