Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підтоп в Східницькій та Сколівській громадах: розмито автомобільну дорогу

В селищі Східниця Дрогобицького району внаслідок сильного зливового дощу та стікання гірських вод сталося розтікання річки Східничанка з подальшим затопленням.

Як повідомляють в ДСНС, станом на 09:00 12 червня залишаються частково підтопленими території трьох вулиць. З домогосподарств, здійснено відкачування води з 16 житлових будинків, залишаються частково підтопленими підвальні приміщення у 13 житлових будинках.

Пошкоджені 5 місцевих мостів,  6 автомобілів було вивільнено рятувальниками, 1 автомобіль залишається частково заблокованим. 

Рятувальниками надана допомога 46 особам (з них 8 дітей), надано допомогу у транспортуванні 2 осіб. 

Також внаслідок сильного зливового дощу сполученням «Східниця - Урич – Верхнє Синьовидне» на підїзді до с. Урич розмито автомобільну дорогу та частково розмито міст через річку Уричанка.

З місця проведення чемпіонату України зі спортивного гірського туризму «Заповідник Тустань» Славською пошуковою-рятувальною групою переправлено 81 людину (з них 52 дитини) та здійснено їх перевезення до залізничних станцій Дрогобич та Стрий 33 осіб (з них 22 дітей). В Народному домі с. Урич розміщено 27 людей з них 22 дітей. 

Також ДСНС України евакуювали 43 особи з с. Урич, проводились роботи по розрізанню дерева, яке перегородило дорогу та заблокувало рух туристичного автобуса. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ