Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пєсков не зміг надати доказів нафтових угод Туреччини з ІДІЛ

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков відмовився надати докази того, що Туреччина закуповує нафту в "Ісламської держави", як про це заявив Путін. Це сталося під час його зустрічі з журналістами, передає ТАСС.

"У даному випадку головне - це мати у розпорядженні інформацію та використати її у роботі, яка сфокусована головним чином не на доказі чогось, а на боротьбі з тероризмом, ця інформація використовується у боротьбі з тероризмом", - сказав Пєсков, відмовившись від подальших коментарів.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін 30 листопада заявив, що рішення Туреччини збити російський бомбардувальник Су-24 було викликане прагненням гарантувати безпеку постачань нафти до Туреччини з районів, контрольованих «Ісламською державою». За словами Путіна, нафта з ІД «у промислових масштабах надходить на територію Туреччини».

У відповідь президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган пообіцяв піти у відставку, якщо ці звинувачення будуть доведені, а також спитав, чи піде у відставку Путін, якщо його заява не підтвердиться.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ