Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

“Піккардійська Терція” вирушає у всеукраїнський “Різдвяний тур”

У концертному графіку знаменитої української вокальної формації - 15 міст України.

Уже 15 грудня концертом у Луцьку стартує традиційний Різдвяно-Новорічний концертний тур вокальної формації “Піккардійська Терція”. У графіку піккардійців - 15 міст заходу, центру та півдня України. У грудні визнані метри акапельного співу завітають у Луцьк, Тернопіль, Чернівці, Кам‘янець-Подільський, Хмельницький, Івано-Франківськ, Рівне, Київ та Вінницю. А у січні 2024-го року концерти “Терції” відбудуться у Львові, Одесі, Білій Церкві, Чернігові, Звягелі та Житомирі. Усі виступи формації - у підтримку Збройних Сил України.

“Піккардійська Терція” продовжує піснею об’єднувати Україну. У жовтні цього року акапельний колектив успішно гастролював із програмою “Сад ангельських пісень” містами сходу та центру України. Тоді артисти концертували у Черкасах, Кропивницькому, Дніпрі, Кременчуку, Полтаві, Харкові та Сумах. Новий тур піккардійців - своєрідне продовження осінніх концертів, але цього разу, окрім хітів, - із колядками та різдвяними піснями у репертуарі.

- Наші зимові концерти - уже добра традиція, - каже художній керівник вокальної формації “Піккардійська Терція” Володимир Якимець. - Щороку у період Різдвяно-Новорічних свят стараємося подарувати українцям святковий настрій. Народження Христа вселяє надію. Віримо, що і з допомогою Бога, і з щоденними подвигами наших Збройних Сил ми, врешті, переможемо ворога. Цьогоріч святкуємо Різдво разом із цілим світом, тож заколядуємо різними мовами. Але наші слухачі, окрім коляд, почують і ті пісні, які так люблять і завжди чекають, – “Пустельник”, “Старенький трамвай”, “Очі відьми”... Виконаємо і кілька прем’єр - нехай це буде сюрпризом.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ