Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’яни можуть зустрітися за кавою з Ярославом Нудиком

20 березня у Віденській кав’ярні у Львові відбудеться творча зустріч з Ярославом Нудиком. Вхід вільний за попередньою реєстрацією.

Бесіду організовує молодий львівський театр “Старенький трамвай”, у виставах якого грає Ярослав Нудик, вокаліст “Пікардійської терції”, громадський діяч та волонтер. Тема зустрічі - інтелектуальна творчість та театральне мистецтво у час війни. 

У приємній, затишній атмосфері львівської кав’ярні охочі зможуть дізнатися про роль мистецтва в час війни, сучасну мотивацію глядачів відвідувати театральні постановки та концерти, а також про те, як утримувати інтерес аудиторії до інтелектуальної творчості.

Під час зустрічі Ярослав Нудик детальніше також розповість про діяльність театру “Старенький трамвай” та особливості створення іронічної драми “Деякі ґатунки орлів”, прем’єра якої відбулась 4 та 5 лютого у Першому театрі. 

Нагадаємо, що режисером цієї вистави виступив військовослужбовець автороти 103 ОБ ТрО ЗСУ під командуванням полковника Валерія Курка, колишній актор Національного театру ім. Марії Заньковецької Андрій Сніцарчук. А окрім Ярослава Нудика, у виставі також зіграв військовослужбовець, львівський шоумен Роман Федоришин. 

У контексті історій про “орлів” присутні дізнаються про те, як поставити виставу, коли режисер на передовій, та як поєднується акторська робота з військовою службою.

Організатори запрошують на зустріч усіх, хто любить театр, книги та поміркувати на глибокі теми. Долучатись можуть також журналісти та блогери, яким цікаві теми мистецтва, культури, особистісного розвитку.

Додамо, що львів’яни та гості міста мають нагоду знову переглянути виставу “Деякі ґатунки орлів”. Ще двічі іронічну драму покажуть 31 березня 2024 року на сцені Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва у Львові. 

Нагадаємо, що раніше журналісти Гал-інфо поспілкувалися з акторами вистави та її режисером та розповіли про особливості створення постановки, її значення та композиційне наповнення. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ