Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пішли подорожувати і не повернулись: на Львівщині розшукують неповнолітніх

Поліцейські розшукують двох дітей - жителів Стрия. Про це повідомили 20 серпня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Як встановили правоохоронці, 19 серпня близько 11.00 двоє малолітніх мешканців міста Стрий, 12-річний Козик Олег Юрійович та його на рік старший товариш Андріїв Богдан Мирославович, пішли з дому подорожувати.

З собою хлопці мають – 2 велосипеди, намет, 2 спальника, теплі речі. Також попередньо встановлено, що вони можуть рухатись у напрямку міста Львів. Востаннє товаришів бачили 19 серпня близько 18.00 у районі села Дроговиж поблизу міста Миколаїв Стрийського району.

Прикмети, за якими можна опізнати розшукуваних:

Козик Олег Юрійович - одягнутий у чорні шорти, білу футболку, чорну кепку з червоним козирком, взутий у босоніжки. Їздить на велосипеді синього кольору з написом «КОЛЬТ».

Андріїв Богдан Мирославович - одягнутий у червону футболку, на голові – біла кепка. Має чорний рюкзак, чорну спортивну сумку з сріблястою вставкою. Їде на велосипеді гірського типу світлого кольору.

Якщо ви володієте інформацією, що допоможе встановили місцеперебування дітей, зголосіться на оперативну лінію 102 або у найближчий територіальний підрозділ поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ