Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Після кривавого розгону Євромайдану зниклим залишається тільки 15-річний хлопець. Фото

Активісти Євромайдан SOS з'ясували, що після кривавого розгону працівниками «Беркуту» студентського Євромайдану уночі проти 30 листопада зниклим залишається лише одна людина – 15-річний Бровко Олег. Про це в коментарі Гал-інфо розповіла журналіст, представниця монітору Євромайдан SOS Оля Євстігнєєва.

Як зазначила Оля Євстігнєєва у ЗМІ активно поширюється інформація про зникнення трьох осіб після незаконного розгону та побиття мирних демонстрантів 30 листопада 2013 року. Мова йде про офіційну відповідь на депутатське звернення Г.Москаля за підписом міністра МВС України В.Захарченко.

У зв’язку з цим Євромайдан SOS повідомив таке:

1. Анатолій ШИНКАРУК перебуває в розшуку з 1 червня 2013 року, як повідомили органи внутрішніх справ Євромайдану SOS.

2. Про зникнення Інни ГРИГОРЯН Євромайдан SOS повідомили з Майдану 1 грудня 2013 року та дали телефон контактної особи. Після перевірки з’ясувалося, що контактна особа цю інформацію не повідомляла. Оскільки за повідомленням Інна Григорян мешкає у Львові, інформацію про існування такої особи розшукували за допомогою органів внутрішніх справ, місцеві ЗМІ, Львівської міської ради. З’ясувалося, що така особа, як Інна Григорян, на території Львівської області не зареєстрована. Особи, яка шукає Інну Григорян, немає. Більше того, у базі зниклих громадян МВС така особа не зареєстрована (тільки Сербіне Григорян, яка зникла 6 жовтня 2013 року). Чим пояснюється, що дане прізвище та ім’я значиться у офіційний відповіді МВС за підписом В. Захарченка Євромайдан SOS буде з’ясувати у інформаційному запиті до міністра.

3. Досі невідоме місце перебування 15-річного учня 9-го професійно-технічного ліцею м.Умані Олега БРОВКА. За словами матері, він 20 листопада 2013 пішов з дому. 25 листопада 2013 року мати отримала інформацію, що він зняв кошти із стипендіальної картки у банкоматі у Києві. Мати подала заяву про розшук №10293 в Уманське районне відділення ГУ МВС України Черкаської області, яка була зареєстрована 27 листопада 2013 року. У матері є відео, надане банком, на якому зафіксовано, як 7 січня 2014 року Олег знову знімав кошти з стипендіальної картки у банкоматі. Ймовірно, він досі перебуває на Майдані під вигаданим іменем. Мати вважає, що скоріш за все, він просто боїться повернутися додому.

Оля Євстігнєєва в коментарі Гал-інфо наголосила, що зниклий - лише Бровко Олег.

«Сьогодні я телефонувала мамі Олега, і вона повідомила, що від нього і досі немає жодної звістки. Окрім того, правоохоронці теж не мають жодної інформації щодо його місця перебування», - повідомила Оля Євстігнєєва.

Фото: ukrainian foto.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ