Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Після Податкового кодексу українців чекає колективізація та Голодомор – Тягнибок

«Політика уряду Азарова-Тігіпка-Табачніка та впроваджений ними Податковий кодекс – це ніщо інше, як політика новітнього розкуркулення, мета якого остаточне знищення середнього класу в Україні. Наступним кроком буде ухвалення рабського Трудового кодексу, що перетворить працюючих людей на кріпаків нинішніх олігархів. Якщо цю владу не зупинити, то ці її дії можуть призвести до новітнього голодомору – геноциду проти української нації. Тому цей злочинний режим олігархів потрібно негайно зупинити». Про це 22 листопада 2010 року заявив голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час виступу на акції протесту проти Податкового кодексу на Майдані Незалежності у Києві, повідомила прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

«Сьогодні влада розуміє, що вона має зробити все, щоби розколоти українське суспільство – на підприємців і студентів, працівників бюджетної сфери та пенсіонерів. Завдання нинішнього Майдану – не допустити цієї провокації зі сторони влади. Сьогодні на майдані Незалежності у Києві, де 6 років тому починалася Помаранчева революція – пліч-о-пліч повинні стояти представники дрібного і середнього бізнесу, які сплачують податки та представники бюджетної сфери, в тому числі правоохоронці, які отримують зарплату за рахунок цих податків.

Нинішня влада розуміє лише одну мову – мову сили. Тому лише тоді, коли на Майдані пліч-о-пліч стоятимуть, без огляду на соціальний стан, сотні тисяч українців, – лише тоді можна зупинити план влади по знищенню української держави та визиску української нації.

Сьогодні не можна обмежуватися половинчастими гаслами та півкроками. Мінімальною вимогою протестувальників має бути відставка уряду Азарова-Тігіпка-Табачніка. Крім того, необхідно притягнути до відповідальності всіх правоохоронців, які вчиняють тиск на учасників акції протесту, як це, наприклад, відбувається у Хмельницькому.

Саме середній клас, який знову вийшов на вулиці українських міст, має стати рушійною силою революційних змін в країні, остаточною метою яких стане держава вільних та заможних українців. Змін, що нарешті приведуть у владу людей, котрі побудують суспільний лад на основі національної, соціальної та історичної справедливості», - заявив Олег Тягнибок.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ